Після додавання блогу на сайт ви можете керувати постами за допомогою загальних параметрів. Так, якщо деякі статті в блозі вже неактуальні або спочатку мали залишитися у чернетках, ви можете скасувати публікацію постів або цілком видалити блог згідно інструкцій нижче.

Підказка: стаття про Створення блогу допоможе встановити блог і додати перший пост на вашому сайті.

Керування блогом

Щоб перейти до керування блогом, відкрийте Налаштування свого сайту і перейдіть у вкладку Блог:



... або наведіть на прев'ю постів у редакторі і натисніть Manage posts:



Далі натисніть на три крапки біля потрібної статті, щоб відкрити додаткові функції: Preview (Попередній перегляд поста), Duplicate (Створити копію поста), Publish (Опублікувати зміни), Delete (Видалити пост):



Примітка: прев'ю поста стане доступним після першої публікації.

Щоб скасувати публікацію поста і знову перенести його у вкладку Drafts, виберіть Unpublish:



Видалення блогу

Для цього перейдіть у вкладку Блог у Налаштуваннях свого сайту:



Відкрийте вкладку Налаштування і натисніть на кнопку Remove blog:



Важливо: видалення блогу призведе до його усунення з опублікованого сайту. Всі написані вами пости, а також профіль автора та інші налаштування збережуться у налаштуваннях сайту. Ви pможете відновити блог, натиснувши Re-install blog:

Чи була ця стаття корисною?
Скасувати
Дякуємо!