Перенесення сайту в інший аккаунт

Ви можете перенести свій сайт в аккаунт іншого користувача на Weblium всього в пару кліків і без втрати контенту.

Важливо: переносити можна тільки сайти з активною Pro підпискою.
Для того щоб перенести сайт в інший обліковий запис, виконайте наступні дії:

Увійдіть в свій особистий аккаунт і виберіть сайт, який ви хотіли б перенести в акаунт іншого користувача;

Натисніть на кнопку з трьома крапками і виберіть Перенести:



Введіть email адресу користувача, в аккаунт якого потрібно перенести сайт, поставте галочку, щоб підтвердити перенесення і натисніть на кнопку Передати сайт:



Готово! Тепер на тому місці, де був сайт, ви побачите наступне повідомлення:




Прийняття сайту від іншого користувача

Якщо сайт переноситься в ваш аккаунт, ви отримаєте наступне повідомлення:



Ви можете Прийняти сайт або Скасувати передачу.

Примітка: якщо ви вибрали Прийняти сайт, зупинити або скасувати передачу буде вже неможливо.

Відразу після натискання кнопки Прийняти сайт вам буде запропоновано вибрати роль поточного власника сайту. Ви можете зробити власника співавтором з обмеженими правами або ж зовсім видалити доступ:



Порада: щоб дізнатися більше про співавторів і їхні права, зверніться, будь ласка, до статті Надання доступу до сайту іншим користувачам

Якщо ж вибрати варіант Без доступу, попередній власник втратить доступ до сайту і більше не зможе його редагувати.

Після того як ви вибрали роль, натисніть на кнопку Прийняти сайт.


Підписка

Для того щоб завершити процес перенесення сайту в новий обліковий запис, його потрібно перевести на Pro підписку.

Порада: Зверніться до статті Придбання Pro підписки, щоб отримати більше інформації про те, як оформити Pro підписку на сайт.

Процес перенесення сайту буде закінчений після здійснення оплати. Обидва користувача отримають email повідомлення про кожен етап перенесення сайту.

У попереднього власника перенесеного сайту залишиться слот з активною Pro підпискою. Його можна використовувати для одного з існуючих сайтів на безкоштовному тарифі або ж для нового сайту через кнопку Вибрати шаблон



Підписку не можна продовжити, припинити або скасувати, поки вона залишається в слоті. Вона буде діяти до кінця терміну і потім анулюється, якщо її не застосувати до нового сайту.

Примітка: переносити сайти можна тільки між особистими акаунтами. Якщо вам потрібно перенести сайт зі своєю організації, будь ласка, зверніться до відділу підтримки через чат або support@weblium.com.
Чи була ця стаття корисною?
Скасувати
Дякуємо!