Ви можете видалити сайти з безкоштовною підпискою зі свого акаунту. Їх буде автоматично перенесено до кошику вашого акаунту та ви зможете відновити їх протягом 14 днів.

Важливо: ви не зможете видалити сайт з активною Pro підпискою. Щоб не втратити свій Pro план, ми радимо перенести підписку на інший сайт або скасувати її. Для цього напишіть нам у чат або на support@weblium.com.

Видалення сайту

Увійдіть у свій акаунт та наведіть мишою на потрібний сайт.

Клацніть на три крапки біля сайту та виберіть Перемістити в кошик:



...або відкрийте вкладку Загальна інформація в Налаштуваннях сайту, прокрутіть сторінку до розділу Дії з сайтом та натисніть Перемістити в кошик:



Підтвердіть цю дію в новому вікні:



Усі видалені сайти буде автоматично переміщено у вкладку Кошик у вашому акаунті:



Важливо: ви можете відновити сайт протягом 14 днів. Сайти, що знаходяться в кошику більше 14 днів, видаляються автоматично.

Аби відновити сайт, натисніть Відновити:

Чи була ця стаття корисною?
Скасувати
Дякуємо!