Якщо в майбутньому вам знадобиться певний блок, але зараз ви не хочете показувати його на опублікованому сайті, ви можете приховати його в налаштуваннях. Сам блок залишиться в редакторі, але відвідувачі сайту його не побачать.

Приховування блоку на сторінці

Для цього наведіть на потрібний блок, натисніть на три крапки в правому верхньому куті блоку та виберіть опцію Приховати:



Опублікуйте свій сайт, аби зміни відобразилися на ньому.

Після публікації сайту блок буде приховано від відвідувачів. Аби відредагувати прихований блок, наведіть на нього і натисніть Показати блок:



Підказка: якщо ви хочете приховати блок тільки на мобільних пристроях, перегляньте статтю Приховування блоку на мобільних пристроях.
Чи була ця стаття корисною?
Скасувати
Дякуємо!