Ми подовжуємо підписку автоматично, адже хочемо забезпечити безперервну роботу вашого сайту з усіма Pro функціями. Якщо ви хочете скасувати Pro підписку та не сплачувати наступний платіжний період, дотримуйтесь цієї інструкції.

Примітка: якщо ви скасуєте Pro підписку, вона залишиться у вашому акаунті до завершення терміну її дії. Щойно термін дії підписки закінчиться, ви втратите доступ до всіх Pro функцій на сайті (наприклад, якщо до сайту будо приєднано домен, його буде відключено).

Скасування Pro підписки

Відкрийте Налаштування свого сайту та перейдіть у вкладку Підписка:



Натисніть на кнопку Відписатися:



Підтвердіть цю дію в новому вікні, клацнувши Скасувати підписку:



Щойно підписку буде скасовано, її статус зміниться на Non renewing:



Підказка: якщо ви просто хочете змінити платіжний спосіб для Pro підписки, зверніться до статті Зміна платіжного методу для Pro підписки.
Чи була ця стаття корисною?
Скасувати
Дякуємо!