Ви можете повністю видалити блок із сайту в налаштуваннях блоку.

Видалення блоку

Для цього наведіть курсор на блок, натисніть на три крапки у верхньому правому куті блоку та виберіть Видалити:



Ви також можете видалити блок, перебуваючи в режимі переміщення блоків. Щоб отримати доступ до нього, наведіть курсор на потрібний блок і натисніть на іконку у верхньому правому куті:



Потім видаліть блок, натиснувши на іконку кошика біля нього:



Натисніть на хрестик у правому верхньому куті, щоб повернутися до редактора:



Не забудьте опублікувати сайт.

Підказка: якщо ви хочете використати певний блок у майбутньому, але зараз не хочете показувати його на опублікованому вебсайті, перегляньте статтю Приховування блоку на сторінці.
Чи була ця стаття корисною?
Скасувати
Дякуємо!