Якщо ви хочете видалити платіжну інформацію зі свого облікового запису Weblium, дотримуйтесь інструкцій нижче.

Примітка: вам не обов’язково видаляти поточну платіжну інформацію, щоб змінити спосіб оплати підписки. Ви можете просто змінити ці дані, дотримуючись інструкції про Зміну платіжного методу для Pro підписки.

Видалення платіжних реквізитів з вашого рахунку Weblium

Ми поновлюємо вашу підписку автоматично, щоб забезпечити безперебійну роботу сайту та доступність усіх Pro функцій. Якщо ви не хочете, щоб з вашої картки автоматично стягувалася плата, ви завжди можете скасувати автоматичне поновлення в налаштуваннях підписки. Для отримання повної інформації перегляньте статтю про Скасування Pro підписки.

Якщо ви скасуєте Pro підписку, вона залишиться у вашому обліковому записі до закінчення терміну своєї дії. Після його закінчення ваш сайт втратить усі Pro функції.

Після скасування автоматичного поновлення Weblium більше не намагатиметься стягувати плату за вказаним способом оплати. Ваша платіжна інформація все одно зберігатиметься у вашому обліковому записі, якщо ви захочете знову подовжити підписку.

Варто відзначити, що вся інформація, яку ви надаєте Weblium, захищається на 100%. Жоден із наших працівників не має доступу до вашої картки. Ми використовуємо захищені сервери для зберігання вашої інформації, а також зашифровані SSL-сертифікати для захисту передачі даних.

Якщо ви все одно хочете видалити всі платіжні реквізити зі свого облікового запису, зв’яжіться з нами в чаті або поштою support@weblium.com.
Чи була ця стаття корисною?
Скасувати
Дякуємо!